Formex 2015

Landade hemma igårkväll efter fantastiska dagar i Stockholm! Tre dagar på Formex och en dag med ett par showrooms och barnklädes-agenturer har vi klarat av. Högt tempo och så fruktansvärt kul!

Här kommer ett litet plock med bilder från mässan:


Första montern vi trillade in i var Mateus, som presenterade sin nya "Bubble Collection", en serie som jag verkligen har fasnat för! Hade inte porslinsskåpet här hemma varit fyllt till bristningsgränsen...


Efter det blev det ett givet stopp hos Ernst! Nya färger på terrakotta-krukor, förvaringspåsar i nytt format och ännu mer nyheter är beställda och kommer i vår! Klart bästa nyheten är nog ända det lilla provröret som passar i ljusstumparna. Perfekt till snittblommor!


Så trillade vi in hos Watt & Veke och föll pladask för de här glaskuporna! Två färger kommer hem i augusti. Den som väntar...

 
Lite kuddar har vi också köpt! Snygga stilrena kuddar i svart/vitt från PB Home och härliga färgklickar från Afroart!
 
Och så avslutar vi med en ny leverantör, nämligen danska Kähler! Mest populär i serien är kanske Omaggio-vasen men det finns så klart en massa godbitar! Superkul med något nytt!

Nu ska jag plocka undan lite här hemma och sen ta en långpromenad. Känns som att lite påfyllning av frisk luft är ett måste efter några dagar i en mässhall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0