Smultronstället


Nästan ett år sedan.

Igår hade jag ledig dag. Jag och Nemo åkte ut till stugan för att hämta min cykel, och passade samtidigt på stt inspektera sommarboendet. Och helt plötsligt slog längtan till. Längtan efter varma sommarkvällar, kortspel på altanen och ett lugn som inte liknar något annat. 

Måndagspeppad

Jag har haft en riktigt bra måndag. Full fart på jobbet, lunchdejt med Ylva och så stod middagen på bordet när jag kom hem. Nu har jag och Nemo just gått en runda på 4,5km, så himla skönt!
 
Dagens lunch: räkmacka och efterrätt. Det får man faktiskt unna sig.
 

Lugn söndag

Idag har vi haft en riktig slappardag, vilken verkligen behövdes eftersom jag varit riktigt trött. Men på eftermiddagen drog Tobbe med mig ut på en promenad runt Lillsjön vilket blir ca 7km. Trots stormvind var det superhärligt!

Nu har jag precis kommit hem efter ett lätt gympass med Mathilda. Första träningen på en månad och kroppen känns frisk! Och det bästa med att träna är väl kanske att man måste fylla på med energi efteråt. Snodde ihop det här och det blev riktigt gott:


Keso blandat med kvarg och så en massa frukt!  

Projekt kök

Ååååh jag älskar verkligen det här! Att ta tag i saker och göra om och nytt. Måla en vägg, flytta runt möbler och så vidare. Köket börjat alltmer likna bilden jag har i huvudet, och här kommer en förebild och en bild på hur det ser ut nu(inte riktigt klart men nästan):

Innan.
Just nu.

Det som är kvar är två tavlor på väggen bakom lampan(som är ny och kommer från Bruka). Det blir en tavla jag redan har och så tänkte jag pyssla ihop en med ett tyg jag har spanat in på jobbet! 

En fredagseftermiddag

Så var det visst helg igen! Den här veckan har egentligen gått alldeles för fort och jag har inte riktigt hunnit med. Men igår var det fredag och klockan fyra gick jag på helg! Blev upphämtad och så åkte vi ner till sjön och gick en sväng med Nemo. Så skönt med lite frisk luft!



Idag ska jag städa lägenheten och få lite mer ordning i köket, så ni kan få se hur det blev med nya färgen!

Date night

Vi hade en supermysig kväll igår med middag på Captain Cook och sen bio. Vi såg Kingsman och den var helt okej! Men bästa på kvällen var ändå musslorna jag åt till middag!

Nu ska jag dricka lite mer kaffe och sen ska vi ner på stan en sväng! 


Rehab

Hej fredag!
Sista semesterdagen för den här gången, och hjälp vad fort veckan har gått. Men jag är så glad att jag tog ledigt den här veckan. Har inte gjort något speciellt egentligen utan mest pysslat på i lägenheten, gått promenader med Nemo och tagit det lugnt. Och det visade sig vara exakt vad jag behövde.

Jag vet inte hur ni är men jag kör i alla fall oftast på i hundrafemtio oavsett hur jag mår. Tills kroppen säger stopp. Då snabbvilar jag och sen kör jag på igen, så jag känner nog inte riktigt hur trött jag egentligen är. Men igår kände jag mig pigg för första gången på alldeles för länge och det var så himla skönt! 

Ett projekt har jag i alla fall förberett den här veckan och det är ommålning av den orangea väggen i köket! Den gröna hallen är ju numer grå, och nu är det alltså dags att ge köket en omgång. Har köpt den modiga färgen "linne" och planerar att spackla imorgon för att sedan måla på söndag. Vi har hundfritt i helgen så det passar alldeles utmärkt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, för ikväll väntar middag och bio med min man! 
Trevlig helg!

 

Påskledighet

Så var det äntligen dags! Igår jobbade jag till klockan tre och sen var det snabbaste tempot hem för stt packa in man och hund och packning i bilen, sen var vi äntligen på väg mot fjällen.

Så möttes vi av hela familjen här uppe och åt supergod middag och spelade sällskapsspel hela kvällen. Och idag har jag och Olga spenderat ett par timmar i backen, äntligen.

Nu väntar årets första grillning! Bästa starten på en semestervecka det här. Lycklig i hela kroppen. 





Räkna ner

Nu har jag två jobbdagar kvar(torsdag och lördag) sen är jag ledig en vecka! Det ska bli så himla skönt och jag har inte så mycket inplanerat förutom att gå långa promenader med Nemo, vila upp kroppen, åka till fjällen och kanske måla om den orangea väggen i vårt kök. Men det återstår att se!


Den här utsikten tänker jag i alla fall ha varje morgon!

RSS 2.0