Fredagsmys

Igår var mannen på AW så då passade jag på att bjuda in Ylva på en ordentlig tjejkväll. En flaska riesling, en charkbricka och ett gäng räkor senare var vi mätta, glada, trötta och hade avhandlat en mängd viktiga och mindre viktiga samtalsämnen. Precis som det brukar vara! En perfekt kväll med andra ord.

Inte så tokigt alls.

Idag har jag jobbat och sen bestämde vi oss för att det var en perfekt kväll för att köpa hem sushi och kolla på en film i soffan. Vi började på Interstellar men har nu växlat över till handboll... I och för sig helt okej för mig! Nu ska jag stänga ner datorn och fortsätta njuta av kvällen, vi hörs imorgon!




Formex 2015

Landade hemma igårkväll efter fantastiska dagar i Stockholm! Tre dagar på Formex och en dag med ett par showrooms och barnklädes-agenturer har vi klarat av. Högt tempo och så fruktansvärt kul!

Här kommer ett litet plock med bilder från mässan:


Första montern vi trillade in i var Mateus, som presenterade sin nya "Bubble Collection", en serie som jag verkligen har fasnat för! Hade inte porslinsskåpet här hemma varit fyllt till bristningsgränsen...


Efter det blev det ett givet stopp hos Ernst! Nya färger på terrakotta-krukor, förvaringspåsar i nytt format och ännu mer nyheter är beställda och kommer i vår! Klart bästa nyheten är nog ända det lilla provröret som passar i ljusstumparna. Perfekt till snittblommor!


Så trillade vi in hos Watt & Veke och föll pladask för de här glaskuporna! Två färger kommer hem i augusti. Den som väntar...

 
Lite kuddar har vi också köpt! Snygga stilrena kuddar i svart/vitt från PB Home och härliga färgklickar från Afroart!
 
Och så avslutar vi med en ny leverantör, nämligen danska Kähler! Mest populär i serien är kanske Omaggio-vasen men det finns så klart en massa godbitar! Superkul med något nytt!

Nu ska jag plocka undan lite här hemma och sen ta en långpromenad. Känns som att lite påfyllning av frisk luft är ett måste efter några dagar i en mässhall!

Räknar ner dagarna

Så var det fredag! Även om jag jobbar imorgon så har den här veckan rusat fram, riktigt skönt. Nu får tiden gärna gå superfort fram tills onsdag för då är det dags för Formex! Jag är så himla taggad på den här våren, och en inköpstripp till Stockholm känns som en perfekt kick off!

Något annat som är bra: Att gå runt Frösöberget med två vänner i solsken. När det biter i kinderna av kyla och man bara är så himla lycklig.

Fårskinn från Shepherd

Godmorgon!
Här tog vi lite sovmorgon och sitter just nu framför tvn och tittar på Vinterstudion.
Perfekta starten på en ledig dag!

I alla fall så tänkte jag mest visa upp vårt nya fårskinn! Har gått och klämt på det sen vi fick in det på mitt jobb och när jag fick presentkort i julklapp slog jag till! Det är ett isländskt fårskinn som är helt ofärgat till skillnad från andra fårskinn som ofta är färgade.
Det här är grått i botten men blir sedan ljusare längre ut, supermjukt och gosigt!
 
Och muggen är ju min nya från Design House Stockholm som jag fick av mamma i julklapp!

Selected Femme



Så trillade denna skönhet in på jobbet och nu har den flyttat in hos mig! Kommer antagligen flytta in i den för det här är banne mig den perfekta jackan.

Ett par nyårslöften

Så var det 2015.
Nya året firades in i en vinterstuga där vädret var lite för varmt och snön lite för bortsmält men det var så klart mysigt i alla fall. Idag åkte vi tillbaka till stan och har haft en riktig slappardag, perfekt att fila på ett par mål för 2015!

1. Ta hand om mig själv mer.
Inte stressa upp mig så mycket över småsaker, äta bättre, träna lite mer. Må så bra som möjligt. Spendera tid med sambo, hund och vänner som får mig att må bra.

2. Utvecklas på mitt jobb.
2015 kommer bli ett superspännande år på mitt jobb och det ska bli fantastiskt roligt! 

3. Laga mer mat och baka mer.
För det är så himla roligt och gott och mysigt. 

4. Våga säga nej, stå på mig när jag vet att jag har rätt och inte vara så förbannat tjurig när jag har fel. Bli lite mer ödmjuk.

5. Blogga oftare.
Mest för att det här året kommer bli så roligt, lärorikt och fullt med saker jag vill dela med mig av och ha dokumenterade!


källa pinterest

RSS 2.0