Projekt: piffa balkong 2.0

Balkongen har kanske inte varit vår mest välbesökta plats denna sommar, men nu är den i alla fall relativt piffad och fin. Här är innan:
Och här är efter:
Inte en jättestor skillnad men nu har vi i alla fall fräscht golv, ett litet bord, blommor i lådorna och en hemmasnickrad bänk att sitta på. 
Jag är nöjd!

Finns i sjön

Igår landade vi i stan efter en tvådagars-tripp till Rörvattnet/Valsjöbyn. Vi åkte ut och fiskade i torsdags och jag drog upp sju stycken! Ganska stor grej eftersom det var min första fiskfångst någonsin! Förutom att fiska har vi även hunnit med god mat, kortspel och ett stopp vid det här mäktiga stället:

Finns inget vackrare än skog och fjäll.

Nu är vi i stan och passar på att tvätta lite. Vi startade dagen med ett tennispass, jag får fortfarande blåsor i händerna men det är lika kul oavsett! 

Semesteruppdatering

Här ekar det lite tomt, mest beroende på att jag har semester! Vi har bosatt oss ute i stugan. Renoverar en trappa, spelar kort, är utomhus och åker på diverse utflykter. Älskar att ha semester men har så svårt att stressa ner... Men det blir bättre eftersom. Imorgon ska vi iväg på ännu en liten tripp och det ska bli supermysigt!

Utsikten från bryggan.
Födelsedagsfika!
Dagstripp till Åre med Ylva.


Lunch på Vezzo. Supergott!
Har fastnat för tennis!


Idag har vi varit på trav i Oviken. Perfekt utflykt!


Lunchtips: Sallad med vattenmelon

Nu när det är så himla varmt om dagarna är jag sällan sugen på varmt mat, så det blir ofta sallad. Idag blev det en supergod lite lättare variant med vattenmelon! 

Du behöver:
Salladsmix(ca en halv påse)
1/4 vattenmelon
1 avokado
1/2 rödlök
Fetaost
Solroskärnor

Blanda ihop allt och njuuuut. 

Nu ska jag (äntligen) plantera på balkongen och sen ska vi gå runt Lillsjön!


Verktygslåda från House Doctor

Den här veckan fick vi in den finaste rosa godbiten på jobbet - en verktygslåda från House Doctor! Lovar att om jag hade haft en sån här hade det varit ordning och reda sju dagar i veckan. Visst är den fin?


DIY storage for tools and stuff/House Doctor

Älskade sommardagar

Vilket underbart väder det är den här veckan! Även om jag jobbar heldagar och inte är ute så mycket, så gör det så mycket med humöret när solen skiner. 

Idag när jag slutade köpte vi varsin sallad och så åkte vi upp till Sportfältet för att kolla på lite fotboll. Det var mysigt att sitta där i solen men vi stannade inte så länge. Nu blir det film och sedan sängen, jag ska upp och jobba imorgon!

Riktig sommardoft!


RSS 2.0